Olyan Naplementés Festményt alkotok neked, ami örök emlék lehet egy csodálatos pillanatról...
Garantáltan egyedi és mindig örömet okoz.

Hangulat, Érzés, Naplemente

A sikeres, művészetet kedvelő emberek, amikor szebbé akarják tenni az otthonukat, olyan eredeti festményeket akarnak választani, amelyek valóban értékesek és gyönyörködni lehet bennük.
Egy ilyen szép, odaillő festmény, sokkal harmonikusabbá teszi az otthonodat.

Egy szép és értékes festmény kiválasztása sokszor nehéz feladat
Ehhez valódi szakértőre van szükség

Keresgélek, de nem találom az igazán odaillő festményt

Az üres fal látványánál csak az rosszabb, ha olyan festmény teszünk rá, ami nem illik oda. Csak azért veszünk valamit, hogy legyen ott valami és mások ne mondogassák hogy tegyél már oda egy festményt.

Olyan festményt szeretnék a falamra, ami jó érzéssel tölt el

A kiválasztott festmény akár évtizedekig ott lesz a kandallód felett, ha viszont utálod, és csak azért tetted oda, mert nem volt más, vagy mert kötelező volt, hosszú ideig kínlódni fogsz a látványától.

Valóban értékes festményt akarok választani

Ha már festményt veszel, akkor tudni akarod, hogy az egyedi, eredeti, tényleg értékes, és nem valami gagyi. Ezért mindig megbízható, hiteles személytől vásárolj.

Tedd a Naplementék hangulatát az otthonodba vagy az irodádba

A Naplemente örök, gyönyörű téma, ami egyszerűen vászonra kívánkozik

Olyan a festmény, ami oda illik és harmonikus otthont teremt

A festmény színe, formája, hangulata teljesen beleillik az otthon hangulatába. A festmény nem kicsi és nem nagy az adott helyen. Kiemeli a szoba, a helyiség minden részletét, így egy harmonikus otthont teremt.
1200x800 1
1200x800 3

Jó érzéssel tölt el, hogy megvan az a szép kép, amire gondoltam

Azt kaptam, amire számítottam. Gyönyörű a kép, szépek a színek, a téma pont az ízlésemnek megfelelő lett. Amikor hazamegyek a munkából és leülök a festmény elé, teljesen kikapcsolódok, tudok benne gyönyörködni. Az enyém.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy értékes és eredeti

Egy eredeti, tanúsítvánnyal ellátott, nyilvántartási számmal rendelkező festmény, ami ráadásul szép is, valódi büszkeséggel tölti el az embert, és hosszútávú befektetésnek is kiváló.
1200x800 2

Hogyan készítem el a saját Naplementés festményed

A helyszínen együtt megtervezzük a festményed

Amikor festményt kérsz tőlem, látnom kell azt a helyet, ahova kerülni fog. Ez lehet fotó is, de szívesen kimegyek a helyszínre, hogy lássam a színeket, a formákat, hova is szeretnéd álmaid Naplementéjét.

Megbeszéljük, hogy mi az elképzelésed, ehhez hozzáadódik az otthonod, irodád hangulata, stílusa, színe.

Ha kell elutazok a kedvenc helyszínedre, fotókat készítek és benyomásokat gyűjtök

Ha van konkrét fotód, vagy kedvenc városod, egy hely, amit szeretnél festményként megörökíteni, akkor azt festem meg Neked. 
Ha kell, elutazom arra a helyszínre, amelyről a festményt szeretnéd, hogy még hitelesebb legyen, lássam, hogy mely helyről is kéred a festményt, mi az a hangulat, érzés, amit szeretnél visszakapni a festményen. 
Ha nincs konkrét helyszín, témát gyűjtök az alkotáshoz, fotókat készítek, a megbeszéltek alapján, és a méretnek megfelelő vásznat megrendelem, amelyet egyedi méretben gyártanak nekem.

A műtermemben elkészítem a festményed

Amint megvan a gondolataimban, hogy hogyan is fog kinézni a festmény, a Műtermemben előveszem az üres vásznat, melyre felrajzolom a vázlatát a megálmodott képnek, felteszem a festőállványra, majd előkerülnek az ecsetek, festékek is, és elkezdem az alkotást.

Ezek az alkotások úgy tudnak gyönyörűek lenni, különlegesek, hogy beleviszem a saját érzéseimet, gondolataimat, a képzeletemet is.

Személyesen szállítom neked a kész festményt, és együtt tesszük a helyére

Amikor már majdnem elkészül a festményed, ami néhány hetet vesz igénybe, nagyjából 3-4 hét, újra megnézzük és amennyiben valamilyen változtatást szeretnél, azt átbeszéljük, és szívesen teszek még hozzá, hogy igazán tetszen Neked.

Amikor a festmény elkészült, szükség esetén keretezve, Tanúsítványával együtt azt egy előre megbeszélt időpontban viszem el Neked.

Lisa Elinor vagyok, a Naplementék festője

Festőművésznő és Galéria tulajdonos

Amikor alkotok, csak a képre figyelek, és látom milyen lesz, amikor majd elkészül.

Szeretek zenét hallgatni, amikor dolgozom, a telefonomat is lenémítom, teljes kikapcsolódás ez számomra, és még az alkotás, kreativitás öröme is ott van.

Imádom felvinni a vászonra a naplemente ezer színét, amit a természet fest Neked és Nekem.

Van, hogy kiülök a Balaton partjára alkotni, de előfordul, hogy Budapesten is alkotok a Duna partján, ennek is megvan a varázsa.

Placeholder Bg 7
Placeholder Bg 6

Így lettem a Naplementék festője

Jó érzéssel tölt el, amikor egy tengerparti, balatoni Naplementéhez sok ember megy ki gyönyörködni, aztán csak üldögélnek a vízparton és várják, hogy teljesen alábukjon a Nap.

Eleinte tájképeket és csendéleteket festettem, majd a naplementék annyira megfogtak, hogy én lettem a Naplementék Festője.

Olajjal dolgozom vászonra. Kiállításokon 2010 óta szerepelnek a munkáim.

Alkotásaim kiállításra kerültek már: Pécs, Szigetvár, Kalocsa, Hatvan, Mezőkövesd, Makó, Kazincbarcika, Ózd, Gyula, Nagyatád, Salgótarján, Orosháza, Pilisvörösvár, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Békéscsaba, Szentes, Tolna, Mezőtúr, Szarvas, Törökszentmiklós, Jászberény, Tata, Szerencs, Sátoraljaújhely, Mátészalka, Várpalota, Székesfehérvár és Esztergom városokban.

Mit mondanak rólam a vásárlóim

Testi 1

Péter

Budapest

Ebben a rohanó, ideges világban, amikor az emberek néha nem tudják mit miért tesznek, akkor keresni kell egy stabil pontot, ahol a biztonság és a nyugalom vár! Lisa festményei abban segítenek nekem, hogy ezt a nyugalmat stabilitást megtaláljam.

Testi 2

Lili

Háziasszony

Hálószobánk éke egy Lisa Elinor festmény!

Melinda

Pécs

Véletlenül ismerkedtünk meg.
Először csak ámultam azon, hogyan tud valaki ilyen szépet alkotni. Majd megismerkedtem személyesen is tavaly nyáron. Eljött hozzám az Ő szépségeivel. "KICSI LISA", az én csodám, akkor lett az enyém. Valóban kicsi, de számomra hatalmas az értéke.
Kedves Lisa, köszönöm Neked "KICSI LISÁT".
Kívánok további sok sikert.

Naplemente Megrendelésre

Legyen saját Naplementéd!

Töltsd ki ezt az űrlapot, és felveszem veled a kapcsolatot

Időpontot egyeztetünk, majd kimegyek a helyszínre, felmérem és megbeszéljük, hogy mi az elképzelésed.

Ezek után elkészítem az ajánlatot és, ha megállapodunk, nagyjából 1-2 hónap után a Tanúsítványával együtt átadom Neked álmaid Naplementés alkotását.

Nincs más hátra, minthogy töltsd ki az űrlapot!

Csak néhány alap adatra van szükség, hogy vissza tudjalak hívni, vagy emailt tudjak írni neked.

Miután kitöltötted az űrlapot

Személyesen én hívlak fel 24 órán belül és egyeztetjük a részleteket

Megtervezzük, és elkészítem a festményed

Garantálom, hogy:

1.A megbeszélt időpontra átadom a Naplementés festményedet
2.Vászonra olajjal festem meg
3.A Tanúsítvánnyal ellátott festményed a Galériámban bejegyzésre kerül
4.Az ár az átadáskor nem fog változni
5.Eredeti lesz, én festem meg a festményedet
6.Egyedi lesz, máshol azt nem fogod újra látni

Gyakori kérdések, és válaszok ...

Minden festménynek egyedi ára van.
Témától, mérettől és a ráfordítandó munkaidőtől függően, 32.000.- Ft-tól, akár 1-2 millió Forintig is tudok festményt készíteni, vagy biztosítani számodra. Vedd fel velem a kapcsolatot, és biztosan megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Lehet átutalással fizetni.

Igen lehet. Több biztosító is köt biztosítást az általam készített festményekre, mivel teljesen hivatalos, számla is készül róla, valamint nyilvántartási számmal rendelkezik.

Személyesen viszem el a festményt Magyarországon belül. Külföldi helyszín esetén előre egyeztetünk.

Igény esetén, Magyarországon belül biztosan személyes viszem el neked a képet.

Ilyen még soha nem fordult elő, mivel előre egyeztetünk minden részletet, és a festmény befejezése előtt is látni fogod a már majdnem kész állapotot, és elmondhatod a véleményed, amit figyelembe veszek a befejezéshez.

Az értékes festményekre vigyázni kell. Bár a keretezés és a megfelelő lakkozás nagy védelmet nyújt, attól még a tulajdonosnak odafigyeléssel kell bánnia a festménnyel.

Témától és mérettől függően, a megrendeléstől számított 1-2 hónapon belül.

Rendlej magadnak Naplementét

Hangulat, Érzés, Naplemente​